Aktuelt og siste nytt

MC TREFF 2012 I PASSEBEKK

På 09. mars 2012.

Nå er det dags for invitasjon til MC treff i Passebekkveien 481, lørdag 09.06.12. Oppmøte er før kl. 10.00, for en liten runde vil gå av stabelen ved dette klokkeslett. Da vil det bli en runde rundt i bygda med noen enkle poster og litt titting på lokale severdigheter før målgangen, som vil bli på tomta i Passebekk. Her er det litt rusk og rask å titte på. Avslutter når sistemann reiser. Ingen bestemt tid på det.

Om det er noen som sitter på deler som er for salg, ville det vært flott og trivelig om noen ville lage til litt delesalg.

Det vil bli servert en enkel bevertning, og ved eventuelt dårlig vær er et lokale tilgjenglig for å få det tørt og godt.

Er det noen som trenger overnatting må dette sies fra om, så skal vi få til en sengeplass. Om noen skulle trenge å komme kvelden før er også det mulig. Bare å gi beskjed. Gi også beskjed om det er andre ønsker, som for eksempel spesiell mat.

Om det er noen som ikke har en NDU motorsykkel/moped er det full anledning til å komme med en annen type motorsykkel/moped, eller som siste utvei en bil. Her er alle hjertelige velkomne.  Og husk å dra med ungene også! Her er nok plass å leke og boltre seg på.

Ring eller mail for påmelding innen 31. mai til:

                                                                Trine    40741785  eller  Glenn   40784561 mail. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om det ikke kommer tilbakemelding på påmeldinga må dere si fra.

Og ikke nok med. Alt dette pluss mye mye mer for kun 200.- pr. sykkel.

 

VELLKOMMEN SKAL DERE ALLE VÆRE.